Srpen 2010

Graphic 0.1

31. srpna 2010 v 19:08 Graphic
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
Viac v CČ

Graphics

31. srpna 2010 v 18:47
Jo Grafika vytvorena je jej veľa teraz ju nahrajem a potom sem pridam

Graphic

31. srpna 2010 v 17:29
tak teraz idem na niaku grafiku k celebritam

SL Contact

31. srpna 2010 v 17:29 SL Contact
http://www.spencerlocke.net/styles/style1/layout-images/title-images/contact-spencer.jpg
Chcem písať Spencer a povedať jej, ako moc ju milujete a jej filmy a úlohy, alebo požiadať o autogram? Nehanbite sa a napíšte jeden z adresy nižšie! Jestli sa pýtate, o autogram spomenúť na obálke bude musieť byť odoslané späť k vám, takže budete musieť poslať správnej pečiatka alebo IRC pre IT a vlastnú adresu.
To je zvyčajne odporúča, aby veľkosť obálky je 8,5 "x 4" alebo viac, a že ste zahŕňajú kus kartónu, aby fotografie z ohybu a typu "Do Not Bend".
Ak žijete mimo USA budete musieť obsahovať niekoľko Medzinárodné reakcie kupóny (IRC), do obálky.
Reakcie trvá zvyčajne viac ako 3 mesiace, takže držte palce a čakať! Veľa šťastia! Spencer Locke
Lane Management Group Inc
13017 Woodbridge Street
Studio City, CA 91604
USA

SL Citaty

31. srpna 2010 v 17:27 SL Citaty
http://www.spencerlocke.net/styles/style1/layout-images/title-images/quotes.jpg
"Spomínam si, keď som bol naozaj malý som videl prenasleduje. Je to samozrejme o dom a je to druh nažive, a vždy som mal veľkú predstavivosť, a bol vždy creeped vykonávané v dvoch-story dom, ktorý mal tvár, ktorá vyzerala ako mu, že vždy creeped ma von. "

"[My" Monster House "čo-hviezdy] sú vždy robí si srandu zo mňa, pretože som motýľa jedného roka [a] princezná víla jeden rok."

"[Nosenie obleky pre film Monster House] bola naozaj nepríjemné pre mňa, pretože som vyrástol dva palce pri nakrúcaní. Teda smerom k stredu, to bolo nepríjemné pre mňa. Takže kým som dostal nový oblek to bolo naozaj nepríjemné."

"[Natáčanie Resident Evil] bol úžasný zážitok. Bolo to určite divný na obed a pozrel sa cez stôl a videl hrubú undead tady."

"Vidím, že môj maniere [in" Monster House "]. Keď Jenny dáva nepekný vzhľad polievka, sestra povedala, 'Oh, vy ste mi dal, ktoré vyzerajú stokrát. To je tak vy, Spencer'."

"Ja si k ránu nemŕtvych [preč] s brokovnicou. Je to naozaj cool. Musím trénovať s brokovnicou a guľomet, ktorý bol úžasný."

"Môžem robiť 500 skokov na pogo tyči. Jo, ja som expert pogo tyč jumper."

SL Filmography

31. srpna 2010 v 17:26 SL Filmography
http://www.spencerlocke.net/styles/style1/layout-images/title-images/filmography.jpg
Movies

Resident Evil: Extinction (2007) .... K-Mart

Monster House (2006) (voice) .... Jenny

Spanglish (2004) .... Sleepover Friend

Kidz Bop: Everyone's a Star! (2003) .... (Voice)


TV Shows

"Twentysixmiles" .... Sally Burnish (6 episodes, 2008)
- The Flying Nun
- Family Affair
- Switch
- Emergency!
- Movin' On
- Bewitched

"That's So Raven" .... Kayla (1 episode, 2006)
- Mad Hot Cotillion

"Boys Life" (1 episode - pilot) (2006)

"Phil of the Future" .... Candida (5 episodes, 2005)
- Good Phil Hunting
- Maybe-Sitting
- Get Ready
- Virtu-Date
- Versa Day

Untitled Camryn Manheim Pilot (1 episode - pilot) (2005).... Crosby Rydell

"Ned's Declassified School Survival Guide" .... Bitsy (4 episodes, 2005)
- Cheaters & Bullies
- Daydreaming & Gym
- Notes & Best Friends
- Computer Labs & Backpacks

"Without a Trace" .... Brandee Case (1 episode, 2004)
- Wannabe (2004) TV Episode .... Brandee Case


SL Biography

31. srpna 2010 v 17:25 SL Biography
http://www.spencerlocke.net/styles/style1/layout-images/title-images/bio.jpg
Spencer Locke sa narodila v roku 1991 Winter Park, Florida, to vždycky bola známa ako "Sunshine Girl" pre ňu radostnej osobnosť, ktorá svieti každej miestnosti, a v súčasnosti na obrazovkách príliš.  Miss Locke pripomína, vedela, že chcela byť herečkou, pretože vo veku 6, a začala užívať tried ihneď. Čoskoro potom, čo pristál niekoľko reklám v oblasti Orlando, a veku 11 rokov sa rozhodla, že si ju na ďalšiu úroveň a šiel do Los Angeles so svojím trénerom Miami / manager. Bol to tvrdý rok pre Spencer, ale pred tým, než skončila ona dostala jej prvá úloha: Brandee veci v "Bez stopy". Malá rola vo filme "Spanglish", kde je ona pripočítaný ako Sleepover priateľa, nasledoval. Po tom, Spencer vlámal do detskej televízie, najprv s "Nickelodeon je Ned je odtajnený škola prežitia Guide" s opakujúce sa úlohy, a neskôr na Disney Channel taktiež s opakujúce sa úlohy v "Phil budúcnosti" a ďalších vystúpení na "Je to tak Raven" . Medzitým Spencer pristál role v dvoch pilotov, ale bohužiaľ nemali urobiť rez. Jeden z väčších rolí Spencer keď bol pristál späť v roku 2004, na animáciu predstavenie zachytiť, "Monster House". Film bol prepustený v roku 2006, produkoval Robert Zemeckis, Steven Speilberg a réžia Gil Kenan.  Spencer nielen teraz koná, ale všetkých umení, najmä kreslenie a tanec. Medzi jej koníčky držať ju veľmi aktívny spolu s športov, ona je veľmi dobrý a všestranný, cvičí kick box k korčuľovanie.  Na konci roka 2007, bude Spencer najnovší film projektom bude uvoľnená: "Resident Evil 3: Extintion". Mladá herečka hrá "K-Mart", prezývaný po supermarket troskách bola nájdená V. Spencer pripomína Mexiko natáčanie ako "úžasný expirience", a všetci sme istí, že je dostaneme viac ohromujúci tým okamihom pre toto krásne a talentované super holka!

SL Facts

31. srpna 2010 v 17:24 SL Facts
http://www.spencerlocke.net/styles/style1/layout-images/title-images/stats.jpg
Celé meno: Spencer Locke
 Dátum narodenia: 20.září 1991
Miesto narodenia: Winter Park, Florida, USA
Výška: 5 '6 "/ 1.68 m
Farba vlasov: blond
Farba očí: orieškovo hnedé
Horoskop Znamenie: Panna
Prezývka: Sunshine Dievča
Súrodenci: sestra Chelsea

http://www.spencerlocke.net/styles/style1/layout-images/title-images/interestingfacts.jpg
Spencer je najlepší priatelia s Miley Cyrus.
Spencer je priatelia s Amy Bruckner.
Spencer sa tanečné lekcie Line Dance, Hip-Hop, balet a jazz.
Spencer má ružový iPod.
Spencer má služby Xanga webe.
Spencer je personálny manažér sa volá Sharon Lane.
Spencer má talent agent v Miami.
Spencer začal svoju hereckú kariéru v Orlande.
 Spencer začal brať lekcie dráma vo veku 6 rokov.
Spencer začala objavovať v reklamách čoskoro potom, čo začal brať lekcie dráma.
Spencer sa zaujíma o umenie a miluje kreslenie.
Spencer upútala pozornosť Steven Spielberg v roku 2004 konkurz pre Monster House.
Spencer je známy pre bytia veľmi populárny medzi svojimi priateľmi.
Spencer je známa ako "Sunshine Girl" za to, že jasná a veselá.
Spencer je homeschooled od 6. triedy.
Spencer je v súčasnej dobe v 10. platovej triede.
 Spencer praktiky Kick Boxing, kolieskové korčuľovanie, korčuľovanie, angličtina sedlo Jazda na koni, sledovať a Pogo-Stick Jumping.
Spancer navštevoval Mail školy. Ostatné Mail absolventov škôl patria: Mandy Moore, Catherine Mangán, James Greya, Shannon McGinnis, Arielle Kebbel a Phil Moore.

TS Videography

31. srpna 2010 v 17:17 TS Videography

"Tim McGraw"
Release Date : 2006
Watch Video


"Tear drops on my guitar"
Release Date : 2007
Watch Video

"Our song"
Release Date : 2007
Watch Video

"Picture to burn"
Release Date : 2008
Watch Video

"Love Story"
Release Date : 2008
Watch Video